STIMULATOR KLITORISA RS Heart Vibe (Ljubičasta)

Predstavljamo vam stimulator klitorisa koji će osvojiti vaše srce. Ovaj prekrasan dodatak izrađen je od visokokvalitetnih materijala i dizajniran prema najnovijim modnim trendovima. Ovo je idealna igračka za fashionistice koje vole uživati u životu. Mini stimulator klitorisa je tu za maksimalan užitak. Moći ćete birati između 10 programa vibracije koji će prodrijeti kroz oblik srca. Tamnoljubičasta nijansa pristaje uz svilenkastu teksturu srca i diskretno će pristajati u vašoj torbici. Zbog njegove praktične veličine uvijek ćete ga moći nositi sa sobom. Izvrstan je poklon za sve zaljubljene, a privlači poglede na policama.
Redovna cijena 39,95 EUR Posebna cijena 27,96 EUR

Zaliha:

Na zalihi 1-4 dana

Vrijeme isporuke:

1-4 dana
SKU
E26357
Najniža cijena u zadnjih 30 dana prije popusta: 27,96 EUR

Predstavljamo vam stimulator klitorisa koji će osvojiti vaše srce.

 

Ovaj prekrasan dodatak izrađen je od visokokvalitetnih materijala i dizajniran prema najnovijim modnim trendovima. Ovo je idealna igračka za fashionistice koje vole uživati u životu. Mini stimulator klitorisa je tu za maksimalan užitak. Moći ćete birati između 10 programa vibracije koji će prodrijeti kroz oblik srca. Tamnoljubičasta nijansa pristaje uz svilenkastu teksturu srca i diskretno će pristajati u vašoj torbici. Zbog njegove praktične veličine uvijek ćete ga moći nositi sa sobom. Izvrstan je poklon za sve zaljubljene, a privlači poglede na policama.

Ostanite moderni čak i kada su u pitanju vaši erotski dodaci. RS Heart Vibe stimulator klitorisa brzo će osvojiti vaše srce jer ima praktičan dizajn i orgazmičke vibracije. Unatoč malom okviru, proizvodi vrlo jake vibracije i ima 10 različitih programa. Izrađen je od vrhunskog silikona, koji ima ugodnu svilenkastu teksturu.

 

- Moderan dizajn u simpatičnom obliku

- 10 programa vibracije

- USB punjenje

- 2 sata neprekidnog korištenja nakon punjenja

- Visokokvalitetni silikon

- Diskretan dizajn

Više informacija
MARKA Rianne S
Dodatno

Veličina: 5cm x 5,5cm x 2cm

Napajanje: USB

Materijal Silikon
Boja Ljubičasta
Napišite vlastitu recenziju
Napišite recenziju:STIMULATOR KLITORISA RS Heart Vibe (Ljubičasta)
Top prodajni artikli