STIMULATOR PROSTATE Pretty Love Leonard

Neka vaš susret s točkom 'P' bude pun orgazmičkih osjećaja.. Stimulator prostate Leonard je tu da se u potpunosti pobrine za to! Ergonomski dizajniran, obogaćen najkvalitetnijim silikonom, a ujedno potpuno fleksibilan, Leonard stimulator prostate namijenjen je svim muškarcima koji vole uživati u seksu. Njegovu veličinu moći ćete u potpunosti prilagoditi svojim željama, jer se vrh stimulatora napuhava na bilo koju veličinu. Uz sve to, stimulator će vas impresionirati i intenzivnim vibracijama, s čak 12 različitih funkcija. Istražite svoje tijelo i doživite još intenzivnije orgazme. Stimulacijom P-točke uvijek ćete se dići do ekstaze!
Redovna cijena 59,99 EUR Posebna cijena 50,99 EUR

Zaliha:

Na zalihi 1-4 dana

Vrijeme isporuke:

1-4 dana
SKU
DEBRA01060
Najniža cijena u zadnjih 30 dana prije popusta: 50,99 EUR

Neka vaš susret s točkom 'P' bude pun orgazmičkih osjećaja. Stimulator prostate Leonard je tu da se u potpunosti pobrine za to!

 

Ergonomski dizajniran, obogaćen najkvalitetnijim silikonom, a ujedno potpuno fleksibilan, Leonard stimulator prostate namijenjen je svim muškarcima koji vole uživati u seksu. Njegovu veličinu moći ćete u potpunosti prilagoditi svojim željama, jer se vrh stimulatora napuhava na bilo koju veličinu. Uz sve to, stimulator će vas impresionirati i intenzivnim vibracijama, s čak 12 različitih funkcija. Istražite svoje tijelo i doživite intenzivnije orgazme. Stimulacijom P-točke uvijek ćete se dići do ekstaze!

Leonardov stimulator prostate dizajniran je kako bi vaše istraživanje točke 'P' učinio ugodnim i u konačnici orgazmičnim! Poseban ergonomski dizajn sastoji se od zaobljenog vrha i držača koji će umetanje učiniti posebno lakim. Kada želite više zadovoljstva, jednostavno napunite dodatak i povećajte njegov vrh na bilo koju veličinu. Stimulator Leonard ima 12 različitih vibracija, no one su usmjerene na gornji dio stimulatora tako da ćete ih stvarno dobro osjetiti u svojoj 'P' točki. 

 

- Ergonomski dizajn za jednostavno istraživanje prostate.

- Napravljen posebno za muškarce.

- Izrađeno od vrhunskog silikona ugodnog za tijelo. 

- Lijepa glatka tekstura.

- 12 funkcija vibracije koje su usmjerene na vrh kojim izvodite stimulaciju. 

- Potpuno vodootporan!

- USB napajanje. 

- Mogućnost povećanja veličine vrha dovodom zraka. 

 

Povećajte centimetre i povećajte zadovoljstvo!


Jednostavnim punjenjem zraka dobit ćete na širin Leonard stimulatora. Pritiskom na gumb na ohiš-u moći ćete početi povećavati veličinu, dok ćete drugim gumbom odmah ispustiti zrak i vratiti ga na prvobitnu veličinu. Tako jednostavno!

 

Početna širina: 3,1 cm

Konačna š širina: 4,5 cm 

 

Više informacija
MARKA Pretty Love 2019
Dodatno Veličina: 13,5 cm x 3,1 cm (s napajanjem 4,5 cm)
Materijal Silikon
Boja Crna
Napišite vlastitu recenziju
Napišite recenziju:STIMULATOR PROSTATE Pretty Love Leonard
Top prodajni artikli