STIMULATOR PROSTATE Rocks-Off Quest

Quest stimulator prostate vaš je vodič do novih senzualnih osjećaja. Stimulator je tanak i ima zaobljeni vrh za jednostavno umetanje. Stoga je posebno pogodan i za početnike koji žele polako istraživati ugodne osjećaje koje donosi stimulacija prostate. Nudi čak 10 različitih programa vibracija koji će samo pojačati vaše užitke. Stimulator Quest potpuno je vodootporan i u njemu možete uživati čak i tijekom tuširanja ili kade. Pripremite se za uspjeh u uzbudljivom istraživanju vaše P-točke. Prepustite se gadgetu koji zna kako vas zadovoljiti.
Redovna cijena 31,99 EUR Posebna cijena 27,19 EUR

Zaliha:

Na zalihi 1-4 dana

Vrijeme isporuke:

1-4 dana
SKU
ROCKS00225
Najniža cijena u zadnjih 30 dana prije popusta: 27,19 EUR

Quest stimulator prostate vaš je vodič do novih senzualnih osjećaja.

 

Stimulator je tanak i ima zaobljeni vrh za jednostavno umetanje. Stoga je posebno pogodan za početnike koji žele polako istraživati ugodne osjećaje izazvane stimulacijom prostate. Nudi čak 10 različitih programa vibracija koji će samo pojačati vaše užitke. Stimulator Quest potpuno je vodootporan i u njemu ćete moći uživati čak i dok se tuširate ili u kadi. Pripremite se za uspjeh u uzbudljivom istraživanju vaše P-točke. Prepustite se gadgetu koji zna kako vas zadovoljiti.

Quest Prostate Stimulator idealan je za početnike jer je tanji i nije prevelik. S njim ćete moći polako otkrivati svijet stimulacije prostate. Neka bude vašš vodič!

Više informacija
MARKA Rocks Off Ltd.
Materijal ABS
Duljina 11 cm
Širina 2 cm
Napajanje Paketi baterija
Pogodan za Muškarci
Paketi baterija 1 x AAA (uključeno)
Otpornost na vodu Da
Lubrikant Na bazi vode
Boja Crna
Napišite vlastitu recenziju
Napišite recenziju:STIMULATOR PROSTATE Rocks-Off Quest
Top prodajni artikli