TANGE Passion MT009 Beige

Postanite lavica u krevetu! Ovaj put tange MT009 dostupne su u uzorku divljih životinja. Minimalističke tanga gaćice pripijet će vam intimna područja, a leopard print dodatno će uljepšati vaš look. Bež gaćice MT009 izrađene su od visokokvalitetnog pamuka i nude udobnost kakvu želite i izgled za kojim ljubavnica žudi!
5,49 EUR

Zaliha:

Na zalihi 1-4 dana

Vrijeme isporuke:

1-4 dana
SKU
MT009 BEIGE

Postanite lavica u krevetu!

 

Ovaj put tange MT009 dostupne su u uzorku divljih životinja. Minimalističke tanga gaćice pripijet će vam intimna područja, a leopard print dodatno će uljepšati vaš look. izgled. Bež gaćice MT009 izrađene su od visokokvalitetnog pamuka i nude udobnost kakvu želite i izgled za kojim ljubavnica žudi!

 

STRAST

Passion linija erotskih kostima s ponosom dokazuje da je kvalitetan proizvod moguće stvarno dobiti povoljna cijena. Njihovi proizvodni pogoni nalaze se u Europi, iz nje potječu i materijali koji se koriste u izradi, a svi kostimi proizvod su njihova dizajnerskog odjela. Proizvođač se može pohvaliti da je već dobio dosta nagrada - primjerice, nagradu za najpopularniju marku i priznanje za najvišu razinu kvalitete u ovom području. Važno je istaknuti pečat Oeko-tex koji se nalazi na svakom kostimu linije Passion, a dodjeljuje ga organizacija neovisna o industriji proizvođačima koji savjesno brinu o dobrobiti svojih kupaca i okolišu.                                          

Više informacija
MARKA Passion 2023
Veličine Enotna S/L
Dodatno Materijal: 80% poliamid
Materijal Poliamid
Temperatura pranja 30°C
Kemijsko čišćenje Ne
Izbjeljivač Ne
Peglanje Do 100°C
Sušilica Ne
Pogodan za Žene
Boja Smeđa
Napišite vlastitu recenziju
Napišite recenziju:TANGE Passion MT009 Beige
Top prodajni artikli