TANGE Passion MT018 Red

Nježna crvena čipka podići će temperaturu u spavaćoj sobi. Tange gaćice MT018 Red minimalističkog su kroja s kojim ćete ga posebno oduševiti. U žarko crvenoj nijansi uljepšat će svaki outfit, dok će vam kvalitetan materijal pružiti maksimalnu udobnost. Tange MT018 Red izrađene su od nježne guze koja ima blago prozirnu teksturu.
5,99 EUR

Zaliha:

Na zalihi 1-4 dana

Vrijeme isporuke:

1-4 dana
SKU
MT018 RED

Nježna crvena čipka podići će temperaturu u spavaćoj sobi.

 

Tange gaćice MT018 Red minimalističkog su kroja s kojim ćete ga posebno oduševiti. U žarko crvenoj nijansi uljepšat će svaki outfit, dok će vam kvalitetan materijal pružiti maksimalnu udobnost. Tange MT018 Red izrađene su od nježne guze koja ima blago prozirnu teksturu.

 

STRAST

Passion linija erotskih kostima s ponosom dokazuje da je kvalitetan proizvod moguće stvarno dobiti povoljna cijena. Njihovi proizvodni pogoni nalaze se u Europi, iz nje potječu i materijali koji se koriste u izradi, a svi kostimi proizvod su njihova dizajnerskog odjela. Proizvođač se može pohvaliti da je već dobio dosta nagrada - primjerice, nagradu za najpopularniju marku i priznanje za najvišu razinu kvalitete u ovom području. Važno je istaknuti pečat Oeko-tex koji se nalazi na svakom kostimu linije Passion, a dodjeljuje ga organizacija neovisna o industriji proizvođačima koji savjesno brinu o dobrobiti svojih kupaca i okolišu.                                          

Više informacija
MARKA Passion 2023
Veličine Enotna S/L
Dodatno Materijal: 100% poliester

TABLICA MJERA I VELIČINA

Materijal Poliester
Temperatura pranja 30°C
Kemijsko čišćenje Ne
Izbjeljivač Ne
Peglanje Do 100°C
Sušilica Ne
Pogodan za Žene
Boja Crvena
Napišite vlastitu recenziju
Napišite recenziju:TANGE Passion MT018 Red
Top prodajni artikli