BODY Passion Trixy

Zavodljivo tijelo Trixy otkrit će vašu odvažnu stranu. Bit će zapanjen od uzbuđenja kada mu staneš pred oči u ovom seksi poslu. Body Trixy je mješavina svjetlucavog i prozirnog materijala koji otkriva dosta gole kože. Zbog rastezljivog materijala izuzetno je udoban, te ćete se u njemu moći potpuno opustiti. Nabavite si bič i lisice i pokažite tko je gazda u kući.
Već od 34,99 EUR

Zaliha:

Na zalihi 1-4 dana

Vrijeme isporuke:

1-4 dana
Preostao je samo %1
SKU
TRIXY BODY S/M, TRIXY BODY L/XL

Zavodljivo tijelo Trixy otkrit će vašu odvažnu stranu.

 

Bit će zapanjen od uzbuđenja kada mu staneš pred oči u ovom seksi poslu. Body Trixy je mješavina svjetlucavog i prozirnog materijala koji otkriva poprilično gole kože. Zbog rastezljivog materijala izuzetno je udoban, te ćete se u njemu moći potpuno opustiti. Nabavite si bič i lisice i pokažite tko je gazda u kući.

Imamo savršen dogovor koji ću sigurno predati. Vaše zavodljivo tijelo pod prozirnim velom u kombinaciji s kožnim ukrasima ostavit će odabranicu bespomoćnom. Preuzmite inicijativu i prepustite se divljoj igri uloga koja će savršeno začiniti ono što se događa među plahtama. Bodi je izrađen od ugodnog materijala koji ne iritira kožu i pruža udobnost tijekom cijele noći.

Proizvod je upakiran u atraktivnu ambalažu te je pogodan i za škakljive poklone.

 

STRAST

Passion linija erotskih kostima s ponosom dokazuje da je kvalitetan proizvod moguće stvarno dobiti povoljna cijena. Njihovi proizvodni pogoni nalaze se u Europi, iz nje potječu i materijali koji se koriste u izradi, a svi kostimi proizvod su njihova dizajnerskog odjela. Proizvođač se može pohvaliti da je već dobio dosta nagrada - primjerice, nagradu za najpopularniju marku i priznanje za najvišu razinu kvalitete u ovom području. Važno je istaknuti pečat Oeko-tex koji se nalazi na svakom kostimu linije Passion, a dodjeljuje ga organizacija neovisna o industriji proizvođačima koji savjesno brinu o dobrobiti svojih kupaca i okolišu.                                          

Više informacija
MARKA Passion 2023
Dodatno

Veličina: S/M i L/XL

Materijal: 57% poliamid, 35% poliester

Materijal Poliester
Temperatura pranja 30°C
Kemijsko čišćenje Ne
Izbjeljivač Ne
Peglanje Do 100°C
Sušilica Ne
Pogodan za Žene
Napišite vlastitu recenziju
Napišite recenziju:BODY Passion Trixy
Top prodajni artikli