TRAKA - NA ULTRA CYBERSKIN (18 cm)

Naramenica ili dildo? -Izbor je na vama. Želite li se počastiti zločestom igrom igranja uloga u kojoj svoje alate prepuštate partneru, Ultra Cyberskin je pravi izbor. Strap on na kojem ćete pronaći realističan dildo s izbočenim venama, ali na dodir podsjeća na pravi penis, čak i nakon dodira. Napravljen je posebno za ženske predstavnice i sigurno će vam uljepšati večeri. Ovo će biti erotska igra u kojoj ćete oboje uživati!
Redovna cijena 19,99 EUR Posebna cijena 16,99 EUR

Zaliha:

Na zalihi 1-4 dana

Vrijeme isporuke:

1-4 dana
SKU
DEBRA00252
Najniža cijena u zadnjih 30 dana prije popusta: 16,99 EUR

Naramenica ili dildo? Tvoj izbor!

 

Ako se želite prepustiti zločestoj igrici uloga u kojoj je vaš partner prepušten vašim alatima, Ultra Cyberskin je pravi izbor. Strap-on, na kojem se nalazi realističan dildo s izbočenim venama, na dodir podsjeća na pravi penis, čak i nakon dodira. Napravljen je posebno za ženske predstavnice i sigurno će vam uljepšati večeri. Ovo će biti erotska igra u kojoj ćete oboje uživati!

Podesivi strap-on prava je poslastica za parove koji žele malo vragolaste energije i eksperimentiranja između ščetiri zida. Sada više od polovice može nositi nestašni penis. Izgled i dojam kopije pravog penisa donijet će novu mrkvu u spavaću sobu, koja će uvijek biti tvrda i spremna za akciju. Ali ako ga želite zasebno, možete ga skinuti s remena i koristiti kao dildo.

Za još veći užitak preporučamo zajedničku upotrebu lubrikanta na bazi vode.

Više informacija
MARKA Lybaile
Dodatno Veličina: 18cm x 3,7cm
Materijal Silikon
Boja Koža
Napišite vlastitu recenziju
Napišite recenziju:TRAKA - NA ULTRA CYBERSKIN (18 cm)
Top prodajni artikli