PUMPA ZA VAGINU Vibrating Sucker

Vibrirajuća vaginalna pumpa stvorit će jedinstvene užitke. Anatomski dizajnirana pumpica pristaje vašoj vagini i stvara stimulativne osjećaje uz pomoć vakuuma i vibracija. Ovaj erotski dodatak izvrstan je izbor i za parove jer ga lako možete uključiti u svoju predigru. Partnerica će osjetiti stimulaciju i pojačati osjetljivost intimnih područja, a partnerica će dobiti novu, čvrstu vaginu u kojoj može uživati do vrhunca.
39,99 EUR

Zaliha:

Na zalihi 1-4 dana

Vrijeme isporuke:

1-4 dana
SKU
ORION00218

Vibrirajuća vaginalna pumpa stvorit će jedinstvene užitke.

 

Anatomski dizajnirana pumpica pristaje vašoj vagini i stvorit će stimulativne osjećaje uz pomoć vakuuma i vibracija. Ovaj erotski dodatak izvrstan je izbor i za parove jer ga lako možete uključiti u svoju predigru. Partnerica će osjetiti stimulaciju i pojačati osjetljivost intimnih područja, a partnerica će dobiti novu, čvrstu vaginu u kojoj može uživati do vrhunca.

Vaginalna pumpa ima anatomski oblikovanu PVC kapsulu s mekim rubovima koja savršeno pristaje u vašu vaginu. Njime ćete poboljšati prokrvljenost u području klitorisa i vagine te povećati intenzitet osjeta tijekom i nakon korištenja. Vibracije možete podesiti po želji pomoću daljinskog upravljača pored pumpe. Vibrirajuće jaje možete koristiti i zasebno.

Više informacija
MARKA Orion
Dodatno Baterija: 2 x AA (nije uključena)
Materijal PVC
Boja Crvena
Napišite vlastitu recenziju
Napišite recenziju:PUMPA ZA VAGINU Vibrating Sucker
Top prodajni artikli