VIBRACIJSKI PRSTEN ZA EREKCIJU Rabbit

Neka vas ovaj nestašni zeko odvede u iskušenje u kojem ćete oboje uživati. Vizualno atraktivan erotski dodatak skriva senzualne vibracije koje će preplaviti vaše tijelo u intimnim trenucima. Prsten će regulirati erekciju i povećati izdržljivost, uz stimulaciju vibracijama. Vaša će bolja polovica milovati klitoris nježnim ušima koje će ga u potpunosti obuhvatiti. Doživite svoje maksimalne užitke i pojačajte intenzitet orgazama.
Redovna cijena 14,99 EUR Posebna cijena 12,74 EUR

Zaliha:

Na zalihi 1-4 dana

Vrijeme isporuke:

1-4 dana
SKU
DEBRA00613

Neka vas ovaj nestašni zeko povede u avanturu u kojoj ćete oboje uživati.

 

Vizualno atraktivan erotski dodatak skriva senzualne vibracije koje će preplaviti vaše tijelo u intimnim trenucima. Prsten će regulirati erekciju i produžiti izdržljivost uz stimulaciju vibracijama. Vašu će bolju polovicu milovati nježni poljupci po klitorisu koji će je potpuno zagrliti. Doživite svoje maksimalne užitke i pojačajte intenzitet orgazama.

Prsten za erekciju je erotska igračka broj jedan koju bi svaki par trebao imati. Ne samo da izaziva poticajne osjećaje, već pomaže i kod postizanja bolje erekcije i produljenja seksualnih odnosa. Rabbit ring nudi čak 10 vibrirajućih funkcija koje će vas dovesti do nevjerojatnih zajedničkih vrhunaca. Meki i nježni zubi stimulirat će klitoris i istovremeno vas zagrlitiš penis. Izrađena je od mekanog i rastezljivog materijala te ne stvara neugodne osjećaje tijekom spavanja.

Više informacija
MARKA Lybaile
Dodatno Veličina: 3,5 cm
Materijal TPR
Boja Ružičasta
Napišite vlastitu recenziju
Napišite recenziju:VIBRACIJSKI PRSTEN ZA EREKCIJU Rabbit
Top prodajni artikli