VIBRACIJSKI STIMULATOR Brave Man

Stimulator Brave Man će stimulirati najosjetljivije intimne dijelove vašeg tijela i tako unijeti više užitka u vaš intimni život. Uz taman pravu veličinu, realan oblik i dorađene izbočine, pružit će pravu ekstazu i dodatnu stimulaciju klitorisa. Jednostavno stavite Brave Man stimulator i osjećaj će odmah biti uzbudljiviji pri prvoj penetraciji. Orgazmi koji slijede bit će sve češći i još intenzivniji. Zbog različitih vibracija i kvalitetnog materijala, pokazat će se u svoj svojoj veličini. Užitak tijekom korištenja bit će nezasitan i završit će tek kada napravite kratku pauzu.
Redovna cijena 15,99 EUR Posebna cijena 13,59 EUR

Zaliha:

Na zalihi 1-4 dana

Vrijeme isporuke:

1-4 dana
SKU
DEBRA00759
Najniža cijena u zadnjih 30 dana prije popusta: 15,99 EUR

Sa stimulatorom Brave Man potpuno ćete razoružati muškarce i baciti ljepši spol na koljena.

 

Vjerujte, zahvalit će vam. Stimulator Brave Man će stimulirati najosjetljivije intimne dijelove vašeg tijela i tako unijeti više užitka u vaš intimni život. Uz taman pravu veličinu, realan oblik i dorađene izbočine, pružit će pravu ekstazu i dodatnu stimulaciju klitorisa. Jednostavno stavite Brave Man stimulator i osjećaj će odmah biti uzbudljiviji pri prvoj penetraciji. Orgazmi koji slijede bit će češći i intenzivniji.

Zbog različitih vibracija i kvalitetnog materijala, pokazat će se u svoj svojoj veličini. Zadovoljstvo tijekom korištenja bit će nezasitno i završit će tek kada si dopustite predah. Stimulator Brave Man ima lijepo dizajniranu glavu i zbog svoje mekoće koja je taman potrebna može se u svakom trenutku usmjeriti u smjeru željene stimulacije.

Preporučamo zajedničku upotrebu lubrikanta na bazi vode.

Više informacija
MARKA Lybaile
Dodatno

Veličina: 18 cm x 4 cm (duljina penisa)

Paket baterija: 3 x LR44 (nije uključen)

Materijal TPR
Boja Transparentan
Napišite vlastitu recenziju
Napišite recenziju:VIBRACIJSKI STIMULATOR Brave Man
Top prodajni artikli