VIBRATOR Antony

Vibrator Antony bit će vaš omiljeni suputnik kamo god pošli. Mala, ali vrlo moćna erotska igračka pravi je izbor za užitak i kada ste daleko od kuće. Njegova posebnost je što se sastoji od čak tri različita vibratora, koji su raspoređeni po cijeloj dužini vibratora. Tako vam pružaju zaista intenzivne vibracije koje će ispuniti njegovo maleno tijelo do posljednjeg kuta. Njegov zaobljeni vrh posebno je dizajniran za stimulaciju G-točke. Mogu ga koristiti i muškarci i žene, jer zbog svoje praktičnosti može biti pogodan i za analnu upotrebu.
Redovna cijena 11,99 EUR Posebna cijena 10,19 EUR

Zaliha:

Na zalihi 1-4 dana

Vrijeme isporuke:

1-4 dana
SKU
DEBRA00676
Najniža cijena u zadnjih 30 dana prije popusta: 10,19 EUR

Vibrator Antony bit će vašš vaš omiljeni suputnik kamo god pošli.

 

Mala, ali vrlo moćna erotska igračka pravi je izbor za putovanja, čak i kada ste daleko od kuće. Njegova posebnost je što se sastoji od čak tri različita vibratora, koji su raspoređeni po cijeloj dužini vibratora. Tako vam pružaju istinski intenzivne vibracije koje će ispuniti njenu malu nastambu do posljednjeg kuta. Njegov zaobljeni vrh posebno je dizajniran za stimulaciju G-točke. Mogu ga koristiti i muškarci i žene, jer zbog svoje praktičnosti može biti pogodan i za analnu upotrebu.

Vibrator Antony ispunit će svaku vašu želju bez ikakvih prepreka. Pogodan za vaginalnu i analnu upotrebu, nudi vam mnoge mogućnosti korištenja. Da se radi o doista moćnoj igrački, koja se krije iza malog okvira, dokazuje vibracija s 10 funkcija koju možete podesiti kako želite okretanjem donjeg dijela vibratora. Vrlo je ugodan na dodir jer je izrađen od 100% visokokvalitetnog silikona. Pogodan je i za vodene užitke jer mu je kućište vodootporno.

Više informacija
MARKA Pretty Love 2019
Dodatno

Veličina: Dužina 11,5 cm x širina 2 cm

Baterija: 1 x AAA (nije uključena)

Materijal Silikon
Boja Ljubičasta
Napišite vlastitu recenziju
Napišite recenziju:VIBRATOR Antony
Top prodajni artikli