VIBRATOR Funky Viberette Pink

Korisnici ga jednostavno obožavaju! Vibrator Funky Viberette uvijek će biti vaš omiljeni pratilac. Ovo je prava džepna erotska igračka, koja usprkos malim dimenzijama donosi veliko zadovoljstvo korisniku. Vibrator je izrađen od glatkog TPE materijala i potpuno je vodootporan. Ovaj dodatak savršen je za stimulaciju klitorisa, ali možete ga odabrati i za unutarnju upotrebu. Moći ćete birati između različitih programa vibracije jer ima višenamjenski motor koji se prilagođava svim vašim željama. Bilo gdje i bilo kada, preslatki Funky Viberette vibrator pruža ludo iskustvo!
Redovna cijena 9,99 EUR Posebna cijena 6,99 EUR

Zaliha:

Na zalihi 1-4 dana

Vrijeme isporuke:

1-4 dana
SKU
10410
Najniža cijena u zadnjih 30 dana prije popusta: 9,99 EUR

Korisnici ga jednostavno obožavaju!

 

Vibrator Funky Viberette uvijek će biti vašš omiljeni pratilac. Ovo je prava džepna erotska igračka, koja usprkos malim dimenzijama donosi veliko zadovoljstvo korisniku. Vibrator je izrađen od glatkog TPE materijala i potpuno je vodootporan. Ovaj dodatak je poput jastučića za stimulaciju klitorisa, no možete ga odabrati i za unutarnju upotrebu. Moći ćete birati između različitih programa vibracije jer ima višenamjenski motor koji se prilagođava svim vašim željama. Bilo gdje i bilo kada, preslatki Funky Viberette vibrator pruža ludo iskustvo!

Vibrator Funky Viberette diskretno će se sakriti među ostalim stvarima u vašoj torbi i jedva čeka da ga ponovno koristite. Izgled može zavarati, jer unatoč svojoj maloj veličini, to nadoknađuje mnogim drugim atributima. Nudi senzualno vibracijsko iskustvo, čije vibracije možete podesiti po želji. Glatka tekstura i atraktivan dizajn samo će dodatno potvrditi zašto je ovo vaša omiljena erotska igračka.

Proizvod je prikladan i za žene i za muškarce.

Više informacija
MARKA Toy Joy 2023
Dodatno

Veličina: 13cm x 4cm

Baterija: 1 x AA (nije uključena)

Materijal TPE
Boja Ružičasta
Napišite vlastitu recenziju
Napišite recenziju:VIBRATOR Funky Viberette Pink