VIBRATOR Pretty Love Bishop

Upoznajte vibrator koji je spreman zadovoljiti sva vaša osjetila. Elegantno dizajniran vibrator Pretty Love Bishop ima mnogo komponenti koje će impresionirati i najzahtjevnijeg korisnika. Njegovo osvajanje počinje blago zaobljenim oblikom koji je namijenjen stimulaciji G-točke, a nastavlja se s čak 30 funkcija vibracija. S tako velikim izborom vibracija, moći ćete koristiti drugu funkciju svaki put kada ga koristite, a osjećat ćete se kao da ste dobili potpuno novu erotsku igračku. To je definitivno vibrator stabilan na polici, ali svaki njegov centimetar bit će iskorišten, pozivajući na vaše divlje vrhunce.
Redovna cijena 19,99 EUR Posebna cijena 16,79 EUR

Zaliha:

Na zalihi 1-4 dana

Vrijeme isporuke:

1-4 dana
SKU
DEBRA00733
Najniža cijena u zadnjih 30 dana prije popusta: 13,59 EUR

Upoznajte vibrator koji je spreman zadovoljiti sva vaša osjetila.

 

Elegantno dizajniran vibrator Pretty Love Bishop ima mnogo komponenti koje će impresionirati tako zahtjevnog korisnika. Njegovo osvajanje počinje blago zaobljenim oblikom koji je namijenjen stimulaciji G-točke, a nastavlja se s čak 30 funkcija vibracija. S tako velikim izborom vibracija, moći ćete koristiti drugu funkciju svaki put kada ga koristite, a osjećat ćete se kao da ste dobili potpuno novu erotsku igračku. To je definitivno vibrator koji je nekada živio na polici, ali svaki njegov centimetar će biti iskorišten, pozivajući na vaše divlje vrhunce.

Odaberite erotsku igračku koja vam može ponuditi raznolikost i nikada vam neće dosaditi. Vibrator Pretty Love Bishop ima sve! Njegove profinjene linije i savijeni vrh za stimulaciju G-točke nadopunjeni su kvalitetnim materijalom koji je vrlo ugodan na dodir. Sadrži i snažan vibrator koji nudi čak 30 različitih funkcija vibracije, a među njima ćete sigurno pronaći takvu vibraciju koja će vam pružiti sve što vam je potrebno. Vrlo je jednostavan za upravljanje i zadovoljit će potrebe svakog korisnika bilo gdje i bilo kada. Možete ga koristiti i u vodi jer je potpuno vodootporan.

Pretty Love uvijek nudi najbolje proizvode za svoje korisnike. Vibrator Pretty Love Bishop cjenovno je dostupan svima, a dokazuje da možete spojiti kvalitetu, izgled i povoljnu cijenu u pravu erotsku igračku koja nadahnjuje bez kompromisa.

Za potpuni užitak preporučamo zajedničku upotrebu lubrikanta na bazi vode.

Više informacija
MARKA Pretty Love
Materijal Silikon
Duljina 18,2 cm
Širina 3,1 cm
Napajanje Paketi baterija
Paketi baterija 2 x AAA (nije uključeno)
Otpornost na vodu Da
Lubrikant Na bazi vode
Boja Ljubičasta
Napišite vlastitu recenziju
Napišite recenziju:VIBRATOR Pretty Love Bishop
Top prodajni artikli