VIBRATOR RABBIT Pretty Love Arthur

Pitate se postoji li savršeni ljubavnik koji će zadovoljiti sva vaša osjetila odjednom? Upoznajte ga sada! Ovo je nestašni zeko Arthur koji nudi širok raspon namjena i funkcija u samo jednoj erotskoj igrački. Izrađen je od visokokvalitetnog materijala koji je posebno ugodan na dodir i prijatan koži. Arhur će istražiti sve, od klitorisa do G-točke, a rotacijama unutar njega proizvoditi nevjerojatne užitke kakve do sada niste doživjeli. Pripremite se za izuzetno jake vrhunce i erotsku igračku koja će ostaviti veliki trag u vašim intimnim trenucima.
Redovna cijena 21,99 EUR Posebna cijena 18,69 EUR

Zaliha:

Na zalihi 1-4 dana

Vrijeme isporuke:

1-4 dana
SKU
DEBRA00731
Najniža cijena u zadnjih 30 dana prije popusta: 18,69 EUR

Pitate li se postoji li savršeni ljubavnik koji će zadovoljiti sva vaša osjetila odjednom?

 

Upoznajte ga sada! Riječ je o nestašnom zecu Arthuru koji u samo jednoj erotskoj igrački nudi široku paletu namjena i funkcija. Izrađen je od visokog kvalitetan materijal , koji je posebno ugodan na dodir i nježan za kožu. Arhur će istražiti sve, od klitorisa, do G točke , a uz rotacije iznutra, proizvodila nevjerojatne užitke kakve do sada niste doživjeli. Pripremite se za ekstrem jaki vrhunci , te erotsku igračku koja će ostaviti veliki trag u vašim intimnim trenucima.

 

Vibrator za zeca Arthur impresionirat će tako zahtjevnog korisnika jer nudi mnoge funkcije i stimulacijske točke koje će vas sigurno zadovoljiti. Nudi vam:

 

- Savijeni vrh: Posebno dizajniran zaobljeni vrh dizajniran je za stimulaciju G-točke. Također ima pažljivo raspoređene rebraste detalje koji će pružiti još veću stimulaciju tijekom same penetracije.

- Rast klitorisa: Posebnost rabbit vibratora je dodatni izrast za stimulaciju klitorisa. Kod Arthura je, međutim, njegov oblik savijeniji nego inače. To će omogućiti izravniji kontakt s klitorisom tijekom korištenja i jači osjećaj nego kod drugih vibratora.

- Rotacije: Okretno kretanje vibratora je dodatak koji će vas u potpunosti impresionirati. Okretanje glave izazvat će doista nevjerojatne senzacije. Ima čak 3 različita programa rotacije.

- Vibracije : Intenzivne vibracije i čak 7 različitih funkcija vibracija koje možete postaviti po želji.

- Kvalitetan materijal: Silikon ugodan za tijelo koji ima ugodan baršunasti dodir, posebno tijekom korištenja.

 

Za potpuni užitak preporučamo zajedničku upotrebu lubrikanta na bazi vode.

Više informacija
MARKA Pretty Love 2019
Materijal Silikon
Duljina 20 cm (umetnuti 10,5 cm)
Širina 3 cm
Napajanje Paketi baterija
Paketi baterija 2 x AAA (nije uključeno)
Otpornost na vodu Da
Lubrikant Na bazi vode
Boja Ljubičasta
Napišite vlastitu recenziju
Napišite recenziju:VIBRATOR RABBIT Pretty Love Arthur
Top prodajni artikli