VIBRATOR Pretty Love Roy

Jeste li spremni za nezaboravne užitke? Vibrato Roy je vrhunski dodatak koji će solo igre učiniti još uzbudljivijim. Osim što će vas zadirkivati svojim zečjim oblikom koji stimulira klitoris tijekom odnosa, oduševit će vas i svojom usisnošću. Osim klasičnih vibracija, Roy vibrator nudi i usisavanje na području klitorisa. Moći ćete zagolicati svoja osjetila s 4 funkcije vibracije, nadopunjene sa 7 funkcija usisavanja. Vibrator Roy izrađen je od visokokvalitetnog silikona i ima ugodan svilenkast osjećaj.
Redovna cijena 79,99 EUR Posebna cijena 55,99 EUR

Zaliha:

Na zalihi 1-4 dana

Vrijeme isporuke:

1-4 dana
SKU
DEBRA01126
Najniža cijena u zadnjih 30 dana prije popusta: 67,99 EUR

Jeste li spremni za nezaboravne užitke?

 

Vibrator Roy vrhunski je dodatak koji će solo igre učiniti uzbudljivijima. Osim što će vas zadirkivati svojim zečjim oblikom koji stimulira klitoris tijekom odnosa, oduševit će vas i svojom usisnošću. Osim klasičnih vibracija, Roy vibrator nudi i usisavanje na području klitorisa. Moći ćete zagolicati svoja osjetila 4 funkcije vibracije , koji ih nadopunjuje 7 funkcija usisavanja . Roy vibrator je kvalitetno izrađen kvalitetan silikon i ima ugodan svilenkasti osjećaj.

Elegantan dizajn u ugodnoj ljubičastoj nijansi, upotpunjen metalnim detaljima na držaču. Roy vibrator je tu za sve korisnike koji uživaju u više vrsta stimulacije. 4 funkcije škakljanja i 7 funkcija usisavanja probudit će u vama nove osjećaje vrućim završnim obradama. Nježni rebrasti dodaci na vrhu vibratora namijenjeni su većem trenju tijekom odnosa. Stimulacija također nije isključena G točke !

Roy ima vibrator USB punjenje.

Više informacija
MARKA Pretty Love
Dodatno

Veličina: 20,5 cm x 3,5 cm

Napajanje: USB

Materijal Medicinski silikon
Boja Ljubičasta
Napišite vlastitu recenziju
Napišite recenziju:VIBRATOR Pretty Love Roy
Top prodajni artikli