VIBRATOR Svakom Cici

Upoznajte Cici, svoju novu omiljenu seks igračku! Vibrator Svakom Cici ima prekrasan, moderan izgled s metalnim držačem koji će šarmirati svaku ženu. Klasični vibrator će vas na prvi pogled iznenaditi svojom fleksibilnom glavom koja se po želji savija u različite položaje. Priuštite si stimulaciju G-točke ili istražite druge skrivene kutke koje prije niste morali. Uz Cici vibrator sve je moguće! Nudi 5 različitih programa vibracija i 5 ritmova koji tvore čak 25 različitih senzualnih kombinacija. Ali to nije sve, u Cici vibratoru možete bezbrižno uživati i u kadi jer je potpuno vodootporan. Sve to u diskretnoj i tihoj slici, u kojoj možete uživati sami. S Cici vibratorom istraživanje erogenih zona nikada ne prestaje. Jedino ograničenje je vaša mašta!
45,49 EUR

Zaliha:

Na zalihi 1-4 dana

Vrijeme isporuke:

1-4 dana
SKU
SVAKOM0105

Upoznajte Cici, svoju novu omiljenu erotsku igračku!

 

 

Vibrator Svakom Cici ima prekrasan, moderan izgled s metalnim držačem koji će šarmirati svaku ženu. Klasični vibrator će vas na prvi pogled iznenaditi svojom fleksibilnom glavom koja se po želji savija u različite položaje. Stimulirajte svoju G-točku ili istražite druge skrivene kutke koje prije niste morali. Uz Cici vibrator sve je moguće! Nudi 5 različitih programa vibracija i 5 ritmova koji tvore čak 25 različitih senzualnih kombinacija. Ali to nije sve, Cici vibrator možete bezbrižno koristiti i u kadi jer je potpuno vodootporan. Sve to u diskretnoj i tihoj slici, u kojoj možete uživati sami. S Cici vibratorom istraživanje erogenih zona nikada ne prestaje. Jedino ograničenje je vaša mašta!

 

Cici - Prava akrobata u krevetu!

 

Jedna od najvažnijih stvari koja razlikuje Cici od ostalih vibratora je njegov fleksibilni vrh. Umorni ste od neugodnih položaja ruku tijekom korištenja? Želite li intenzivnije i brže pristupiti željenoj točki? Fleksibilna glava to omogućuje! Možete ga saviti pod kutom od 90 stupnjeva ili više i pristupiti bilo kojoj točki u trenu! 

 


25 kombinacija i stotinu uzdaha!


5 brzina x 5 ritmova je 25 kombinacija! Cici vibrator nudi vam nekoliko načina istraživanja, kako bi s njom uvijek bilo zanimljivo. Unatoč tome što je manjih dimenzija, u sebi krije snažan vibracijski motor koji će zadovoljiti i tako zahtjevne želje. 5 različitih intenziteta dočarat će sve od nježnih do snažnih vibracija koje će vas uvijek odvesti do vrhunca. 

Unatoč svojoj snazi, vibrator ima posebno tiho dizajniran okvir koji omogućuje potpunu diskreciju tijekom korištenja. 

 

 

- Fleksibilna glava koja se može saviti u bilo koji kut

- Rebrasti detalj na vrhu glave za bolji osjećaj

- Mali, praktični uređaj s kojim je lako putovati

- Rad jednim gumbom, vrlo jednostavan

- Elegantan i prestižan dizajn za korisnike koji cijene estetiku

- Tijelo i ekološki prihvatljiv medicinski silikon s ugodnim osjećajem

- Tiho i diskretno

- USB punjenje

- 100% vodootporan

 

Više informacija
MARKA Svakom
Dodatno

Veličina: 18,2 cm x 2,5 cm

Napajanje: USB

Materijal Medicinski silikon
Boja Ljubičasta
Napišite vlastitu recenziju
Napišite recenziju:VIBRATOR Svakom Cici
Top prodajni artikli