VIBRACIJSKA REALISTIČNA VAGINA

Doživite najrealističniju vaginu na tržištu koja će dotaknuti sva vaša osjetila. San o realističnoj vagini koja se osjeća i izgleda kao prava je ispred vaših vrata. Ne samo da će uvijek biti spremna za vruću akciju, osim realističnog dodira dat će vam i vibracije. Osigurat će vam maksimalnu stimulaciju, a istovremeno i realan doživljaj prave meke vagine u kojoj ćete moći zadovoljiti sve svoje potrebe.
Redovna cijena 19,99 EUR Posebna cijena 16,99 EUR

Zaliha:

Na zalihi 1-4 dana

Vrijeme isporuke:

1-4 dana
SKU
DEBRA00524
Najniža cijena u zadnjih 30 dana prije popusta: 16,99 EUR

Doživite najrealističniju vaginu na tržištu koja će dotaknuti sva vaša osjetila.

 

San o realističnoj vagini koja se osjeća i izgleda kao prava je ispred vaših vrata. Ne samo da će uvijek biti spremna za vruću akciju, osim realističnog dodira dat će vam i vibracije. Pobrinut će se za vašu maksimalnu stimulaciju, a ujedno i realan doživljaj prave meke vagine, u kojoj ćete moći zadovoljiti sve svoje potrebe. 

Kvalitetna proizvodnja a jedinstven materijal osigurat će da osjetite nove dimenzije ove erotske igračke. Razlikuje se od ostalih vagina jer je jedna od rijetkih erotskih igračaka koja je izrađena od posebnog materijala Baileskina, koji se osjeća i izgleda kao da ga možete dodirnuti prave vagine. Kad biste zatvorili oči i dodirnuli umjetnu i pravu vaginu, ne biste osjetili razliku. Isto tako, ako umetnete penis unutra. Da ćete joj se moći diviti i otvorenih očiju, dokazat će pomno razrađeni detalji usana, pa čak i dlačica, koje će vas približiti cjelini.   

Osim vagine, dobit ćete i vibrirajuće jaje s uključenim daljinskim upravljačem. Ona ima jaje više brzina sustav, što znači da okretanjem gumba možete postaviti brzinu vibracije. Ubacite jaje u otvor i osjetite vibracije koje će vas preplaviti. Ovo će biti samo jedna od mnogih značajki koje će vam pružiti stimulaciju kakvu nikada prije niste iskusili.

Zaboravite na samotne večeri i pozovite zabavu u dvoje uz najrealističniju vaginu koja će vam ponuditi sve što ste ikada željeli. Za još veći užitak preporučamo zajedničku upotrebu lubrikanta na bazi vode.

 

Više informacija
MARKA Lybaile
Dodatno

Veličina: dužina 16 cm x širina 15 cm

Baterija: 2 x AA (nije uključena)

Materijal TPR
Boja Koža
Napišite vlastitu recenziju
Napišite recenziju:VIBRACIJSKA REALISTIČNA VAGINA
Top prodajni artikli