VIBRIRAJUĆA REALISTIČNA VAGINA Sexual Lady

Skratite svoje duge večeri sa seksi mladom damom čija je najveća želja zadovoljiti svaku vašu potrebu. Predstavljamo vam realističnu vaginu Seksualne dame. Svojim mekim usnama pozvat će vas u zagrljaj, gdje ćete ostati zapanjeni njenom realističnom slikom. Osjećat ćete se kao da ste ušli u pravu vaginu. Uz sve, u kompletu ćete dobiti i vibrirajuće jaje kojim ćete dodatno stimulirati svoj penis.
Redovna cijena 19,99 EUR Posebna cijena 16,99 EUR

Zaliha:

Na zalihi 1-4 dana

Vrijeme isporuke:

1-4 dana
SKU
DEBRA00523
Najniža cijena u zadnjih 30 dana prije popusta: 16,99 EUR

Neka vam duge večeri ukrade seksi mlada dama čija je najveća želja zadovoljiti sve vaše potrebe.

 

Predstavljamo vam realističnu vaginu Seksualne dame. Svojim mekim usnama pozvat će vas u zagrljaj, gdje ćete ostati zapanjeni njenom realističnom slikom. Osjećat ćete se kao da ste ušli u pravu vaginu. Uz sve u kompletu dobivate vibrirajuće jaje kojim ćete dodatno stimulirati penis.

Vaša mašta o savršenoj ženi koja vas želi na svakom koraku može se ostvariti. Pristupačna i kvalitetna vagina Sexual Lady nudi sve i više. U njegovu unutrašnjost možete umetnuti i vibrirajuće jaje kojemu možete podešavati brzinu vibriranja tijekom snošaja. Sve to dovest će vas do vrućih vrhunaca od kojih se nećete moći umoriti. Vagina je velika aproksimacija prave stvari, jer izgleda i osjeća se kao prava stvar.

Za veći užitak preporučamo zajedničku upotrebu lubrikanta na bazi vode.

Više informacija
MARKA Lybaile
Dodatno

Veličina: dužina 17,5 cm x širina 7 cm

Baterija: 2 x AA (nije uključena)

Materijal TPR
Boja Koža
Napišite vlastitu recenziju
Napišite recenziju:VIBRIRAJUĆA REALISTIČNA VAGINA Sexual Lady
Top prodajni artikli