VIBRIRAJUĆA VAGINA Lybaile Realistic

Jesi li usamljen? Onda je vrijeme da isprobate najrealističniju vibrirajuću vaginu dosad! Ova zgodna djevojka jedva čeka da je pozovete u krevet, gdje će vas nezasitno čekati kad god poželite da joj se ugodite. Moći ćete ga uzeti s leđa, pa čak i obje rupe! Realistična vibrirajuća vagina dostupna je u PRIRODNOJ VELIČINI, a izrađena je od ugodnog materijala koji na dodir dlake podsjeća na osjećaj prave kože.
Redovna cijena 49,99 EUR Posebna cijena 42,49 EUR

Zaliha:

Na zalihi 1-4 dana

Vrijeme isporuke:

1-4 dana
SKU
DEBRA00761
Najniža cijena u zadnjih 30 dana prije popusta: 49,99 EUR

Jeste li usamljeni? Onda je vrijeme da isprobate najrealističniju vibrirajuću vaginu dosad!

 

Ova zgodna djevojka jedva čeka da je pozovete u krevet, gdje će vas nezasitno čekati kad god se poželite razmaziti. Moći ćete ga uzeti s leđa, pa čak i obje rupe! Realistična vibrirajuća vagina dostupna je u PRIRODNOJ VELIČINI, a izrađena je od ugodnog materijala koji na dodir dlake podsjeća na osjećaj prave kože. Njezine meke obline moći ćete isprobati bez upotrebe ruku ili ćete moći dotaknuti njezinu zaobljenu zadnjicu. I povrh svega, Vagina Realistic vam može ponuditi višenamjenske vibracije koje možete prilagoditi po želji. Ovo je djevojka iz snova koja je uvijek spremna za akciju. Vrijeme je da joj se prepustite!

Kada ga držite u rukama, zaboravit ćete da je to erotska igračka. Njegov osjećaj i izgled su izuzetno realistični. Privucite svoju vaginu ili stražnjicu, sve rupice su vam dostupne da ih uzmete bez zadrške. Uz realističnu vibrirajuću vaginu više nikada nećete biti usamljeni.

U kompletu dolazi i metak s daljinskim upravljačem koji možete umetnuti za dodatne vibracije tijekom korištenja. Stimulacija će biti još bolja!

Više informacija
MARKA Lybaile
Dodatno

Veličina: Prirodna (25 cm x 22 cm)

Baterija: 2 x AA (nije uključena)

Materijal TPR
Boja Koža
Napišite vlastitu recenziju
Napišite recenziju:VIBRIRAJUĆA VAGINA Lybaile Realistic
Top prodajni artikli