VIBRIRAJUĆI PENIS Realistic Cock Brown

Ovo je definitivno najbolja ponuda na našem tržištu! Odaberite svoj realistični dildo čije će vas vibracije i realistični pokreti dovesti do vrhunca. Zašto biste odmah bili zadovoljni kada možete isprobati vibrirajući penis koji osim funkcije podešavanja brzine krase i ispupčeni detalji i glavica koji će vaš doživljaj učiniti što realističnijim.
Redovna cijena 14,99 EUR Posebna cijena 12,74 EUR

Zaliha:

Na zalihi 1-4 dana

Vrijeme isporuke:

1-4 dana
SKU
DEBRA00416
Najniža cijena u zadnjih 30 dana prije popusta: 14,99 EUR

Ovo je definitivno najbolja ponuda na našem tržištu!

 

Odaberite svoj realistični dildo čije će vas vibracije i realistični pokreti dovesti do vrhunca. Zašto biste odmah bili zadovoljni kada možete isprobati vibrirajući penis koji osim funkcije podešavanja brzine krase i ispupčeni detalji i glavica koji će vaše karsed iskustvo učiniti realističnim.

Vibrator je vodootporan, stoga ne brinite ako dođe u kontakt s vodom. To znači da s njim možete provoditi vrijeme i u kadi ili ga ponijeti sa sobom pod tuš. Na dodir je izrađena od izuzetno mekanog materijala koji nije iritirao kožu. Svojim vibracijama i dužinom (20 cm) osigurat će stalnu upotrebu i neće sama sjediti negdje u ormaru ili u ladici noćnog ormarića.

Preporučamo zajedničku upotrebu lubrikanta na bazi vode.

Više informacija
MARKA Lybaile
Dodatno

Veličina: 20cm x 3,4cm

Baterija: 2 x AAA (nije uključena)

Materijal TPR
Boja Crvena
Napišite vlastitu recenziju
Napišite recenziju:VIBRIRAJUĆI PENIS Realistic Cock Brown
Top prodajni artikli