VIBRACIJSKI PENIS Realistic Cock (22 Cm)

veličina je važna To dokazuje i ova realistična mrkva uvijek spremna za vruću akciju koja se proteže do dugo u noć. Svi ispupčeni detalji van i glava, u krevet će dovesti novog moćnog ljubavnika, koji zadovoljava vaše potrebe još bolje od pravog. Izgleda vrlo slično pravom penisu, ali također skriva podesive vibracije koje će u tren oka obuzeti vaša osjetila.
Redovna cijena 16,99 EUR Posebna cijena 14,44 EUR

Zaliha:

Na zalihi 1-4 dana

Vrijeme isporuke:

1-4 dana
SKU
DEBRA00264
Najniža cijena u zadnjih 30 dana prije popusta: 14,44 EUR

Da, veličina je bitna!

 

To dokazuje i ova realistična mrkva uvijek spremna za vruću akciju koja se proteže dugo u noć. Sa svim izbočenim detaljima van i glavom, u krevet će dovesti novog moćnog ljubavnika, koji zadovoljava vaše potrebe bolje nego što kaže. Izgleda vrlo slično pravom penisu, ali u sebi krije podesive vibracije koje će u tren oka obuzeti vaša osjetila.

To je prava duljina koja zadovoljava i tako zahtjevnog korisnika. Možete ga koristiti kao dildo koji će stimulirati svojim izbočenim venama ili možete uključiti i vibracije. Zbog višebrzinskog sustava, moći ćete ih namjestiti kako želite. Odlikuje ga i visokokvalitetni materijal koji je vrlo mekan na dodir i ugodan za kožu. Ponesite ga u toplu kupku ili među plahte, izbor je na vama!

Preporučamo zajedničku upotrebu lubrikanta na bazi vode.

Više informacija
MARKA Lybaile
Dodatno

Veličina: 22cm x 4cm

Baterija: 2 x AAA (nije uključena)

Materijal TPR
Boja Koža
Napišite vlastitu recenziju
Napišite recenziju:VIBRACIJSKI PENIS Realistic Cock (22 Cm)
Top prodajni artikli